Toidu aeglaselt küpsetamist madalal temperatuuril peetakse üheks tervislikumaks toidu valmistamise meetodiks
Vaakumisse pakendatud toiduainete küpsetamine veevannis täpselt reguleeritud temperatuuril, võimaldab valmistada kala, liha ja köögivilju täpselt soovitud küpsusastmega takistades üle- või alaküpsemist ning vähendades toidukadu
Sous-vide ehk aeglane küpsetamine võimaldab teha mitmesuguseid lihatoite alates suppidest ja pajaroogadest ning lõpetades ahjupraadidega kanast, seast ja veisest
Sous vide keetja on suurepärane abiline kauaküpsetatud ja rebitud lihade valmistamiseks
Sukeldatav sous vide ringluspump vee temperatuuri kontrollimiseks, et tagada ühtlane toiduvalmistamine
Taimer on reguleeritav kuni 99 tundi ja 59 minutit
Täpsus: +/- 0,5 °C
Sobib nõudele mahuga 6-15 L
Sobib kõigile vähemalt 15 cm kõrgustele pottidele
Veeringlus 8-10 L/min
Komplektis klamber poti külge kinnitamiseks
Automaatne väljalülitus, kui aeg on läbi või veetase alla minimaalse märgistuse